TheBLAZON

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potulky svetom ...

Road_to_Mechiko
No časom som sa do Mechiko girl zahľadel ako otec do peňaženky, keď mi išiel kupovať stolný futbal. Z Egyptu som pokračoval s Mechiko girl rovno do jej rodnej Kanady. Zoznámil som sa s jej otcom a bývalým priateľom. Ten veľmi šikovne skrýval svoje nadšenie z nášho spoločného stretnutia. Mama von Mechiko girl plakala a umývala nepojazdné auto...

Nevedel som kedy sa môžem usmievať a kedy sa mám tváriť zodpovedne, pretože rodina si ma vôbec nevšímala. Keď som bol na záchode, zhaslo svetlo a ktosi mi cez zamrežované okienko veľkou rýchlosťou a opakovane prilepil päsť na čelo. Niekoľkokrát sa to zopakovalo a ja som vybuchol. Ani nie o sekundu na to sa otvorili dvere a bývalý priateľ Mechiko girl sa ma v preklade opýtal: si v poriadku?

Ach tieto americké frázy, pomyslel som si. Po večeri ma začalo akosi pučiť, tak som sa vybral na záchod. Predbehla ma Mechiko girl a moju otázku zastavila bozkom. Sadol som si teda oproti záchodu na zem a zbadal som bývalého priateľa Mechiko girl ako sa prikráda k zamrežovanému okienku. Začal cez malý otvor trieskať päsťou Mechiko girl a to nemal robiť. Z chodby som rýchlo ukradol meč a sťal som mu ruku, ktorou držal vypínač svetla.

Rýchlo som vzal Mechiko girl a utekali sme preč . . . stali sme sa štvancami ...

The Big Theme | stály odkaz

Komentáre

  1. ako, ako
    ako to robiis ty kokso, hahah.
    publikované: 25.05.2005 17:00:31 | autor: yetti (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. 2 yetti
    :-D
    publikované: 25.05.2005 17:18:00 | autor: TheBLAZON (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014