TheBLAZON

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Situácia sa dramatizuje


Začína byť v dome horúco.
Mechiko girl sa práve rozpráva na chodbe s pohoršenými susedmi. Sused Moliak prišiel zase opitý a do všetkého sa angažuje. Nevie ani prečo sú tam ostatný. Snaží sa ich upokojiť a ja sedím zamknutý vo svojej izbe za pc. Možno píšem svoje posledné riadky a preto vám dovolím nahliadnuť do duše zúfalca ...

Pod oknom počujem ako sused, pán magister Prášek zbíja hranicu. Nikdy som ho v živote nevidel niečo robiť alebo manuálne pracovať, no dnes to robí s prehnanou chuťou. To som ešte nespomenul, že sa vždy vyhol domovým brigádam. Jasne som videl ako sa pri práci usmieva. Sused Vrtoch pre zmenu behá po dvore, telefonuje a v ruke má akýsi papier. Ide do tuhého.

Pán magister má 55 rokov a o 25 rokov mladšiu ženu, čo má rada sladkých chlapcov. Nemohol som za to, že výťah nefungoval a musel som ísť okolo jej dverí. Pán magister mi to nikdy nezabudol, bije puckou ako o dušu a s tým zákerným úsmevom. Neviem, možno by som mal zavolať na políciu, pretože to čo sa tu na mňa chystá ...

Pančírka, teda pardón pani suseda Pančírová vynáša zo svojho bytu stoličky a stavia ich pred hranicu a ktosi objednal pojazdný pop-corn. Ľudí ako maku ale nevidím tam mojich priateľov, ale to má čas, určite sú ukrytý za žalúziami svojich príbytkov, alebo prídu v tom najlepšom. Otec ako ho poznám to určite nestihne. Ešte ak ich Mechiko girl pustí dnu, tak sa s nimi asi pôjdem prejsť pred dom a ostanem ako prikovaný.

Veľký krik je na chodbe, zabava graduje, graduje, musím odbehnúť ...



Predchádzajúci článok

Nasledujúci článok

Tralala | stály odkaz

Komentáre

  1. bolo nas 11
    tak takto som si nepredstavoval, ze dopadnes, ty kosko, ale ako to spievali L&S: "pojdeme sa pozriet, ked ho budu vesat".
    nech ti veju vlasy. hahahaha
    publikované: 31.05.2005 17:21:20 | autor: yetti (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :-)
    Neboj Mechiko girl má vplyvného otca, už sa to tu rieši a ja pokojne fajčím na balkóne. :-D To je dnes deň :-D
    publikované: 31.05.2005 17:25:11 | autor: TheBLAZON (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. tabak
    tak teda nech ti vejuuuuuu. :))))
    neviem umiestnit obrazok-gif, tak som ti ho poslal ;)
    publikované: 31.05.2005 17:35:07 | autor: yetti (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. rada
    skus na koniec kazdeho clanku dat prelink na ten predchadzajuci a nasledujuci, ked pridas, potom si ludia mozu precitat predchadzajuce a nasledujuce casti, bez zbytocnich preklikavani ;)

    BTW. mne to svojho casu tiez poradili :)

    Inak celkom fajn citanie. Na Vychodnom Slovensku ma pomenovanie toho kladiva aj iny vyznam, takze text: "
    bije puckou ako o dušu", vyznieva celkom zabavne.
    publikované: 01.06.2005 09:23:16 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Ďakujem,
    napadlo ma to ale predpokladal som, že tento žáner ktorý píšem ja, nie je až taký obľúbený, tak som sa s linkami nezaťažoval. Ale skúsim to. Ďakujem :-))
    publikované: 01.06.2005 09:37:50 | autor: TheBLAZON (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014